jeudi 19 juillet 2012

Hot dog à la saucisse italienne et poivrons


8 portions Temps préparation 40 minutes Cuisson 35 minutes

Ingrédients

2 poivrons verts (large)
1 poivron jaune (large)
1 piment rouge (large)
2 oignons doux moyen hachés
2 c. à table d'huile d'olive
1 boite (14-1/2 onces) saucisses italiennes en dés, égouttées
1 boite (6 onces) pâte de tomates
1/2 tasse d'eau
4 gousses d'ail émincées
2 feuilles de laurier
1 c. à table de piments en flocons
1/2 c. à thé de basilic séché
1/2 c. à thé d'origan séché
1/2 c. à thé de sel
1/8 c. à thé de poivre blanc
8 saucisses italiennes douces (4 onces chaque)
8 pains à hot-dog de votre choix

Directions

Seed wax peppers if desired; cut wax and bell peppers into 2-in. pieces. In a large skillet, saute peppers and onions in oil until tender. Stir in the tomatoes, tomato paste, water, garlic, bay leaves and seasonings; heat through.

Meanwhile, in a large skillet, brown sausages. Transfer to an ungreased 13-in. x 9-in. baking dish. Top with pepper mixture.

Cover and bake at 350° for 35-40 minutes or until a meat thermometer reads 160°. Discard bay leaves. Serve on buns.

Yield: 8 servings.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire